Tap mot Klepp

Eiger tapte 1-0 borte mot Klepp mandag kveld etter en frustrerende kamp der de røde og blå igjen sløste med sjansene. Selv om Eiger nok ikke var der de har vært i de andre kampene så langt i år spillemessig, produserte man nok til å vinne klart!

Hjemmelaget Klepp kom til to sjanser i første omgang og scoret på den ene. Eiger på sin side skapte en drøss - derav to av Stian Sleveland alene med keeper, men touch, selvtillit og marginer er ikke på Slevelands side om dagen. De røde og blå kom også til flere innlegg og corner, men lite folk på de rette stedene foran mål gir som kjent lite uttelling.

I andre omgang ble det mye av det samme. Klepp kom til noen farligheter – spesielt etter at Eiger la om til tre mann bak, naturlig nok ettersom Eiger måtte opp og frem.  Eiger fikk bl.a. to mål annullert, det ene av Sigmund Stapnes Hunnestad der linjemann mente han var for hard i duellen før målet....den andre offside som i beste fall var diskutabel. I tillegg skapte Eiger flere store sjanser, bl.a. ved Viktor Opheim alene med keeper og et skudd etter corner.  Men en feberredning av hjemmelagets keeper hindret utlikning. Flere brukbare innlegg ble det også i omgang to, men igjen var det for lite vilje til å komme på de avgjørende løp. Etter hvert kunne man se en oppgitthet bre seg og flere spillere virket preget også av å ikke få uttelling.

Nå venter Moi på hjemmebane fredag og Team Hundsnes er klar for å slå tilbake.

Eigers lag:

Sarunas Kilijonas, Kjetil Vigrestad, Jan Terje Søyland, Glenn Bråta Strømstad, Eirik Aadnøy Gohn, Ole Asbjørn Liland, Vytautas Birskys, William Meyer, Viktor Bjerregaard Opheim, Stian Sleveland, Hans Marius Aakre Slettebø

Benyttede innbyttere: Sigmund S. Hunnestad, Erling Skåland, Matias L. Løyning, Stefan Ghilom

Kampfakta:

Seriekamp  4. divisjon avd.1 Klepp stadion:

Klepp- Eiger 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Vegard Eide (19 min)

Gule kort: Glenn Strømstad, Kjetil Vigrestad, Sigmund S. Hunnestad

Dommer: Rune Røyland – svak

Tilskuere: 88

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn