Avlyst!

Som de fleste kanskje har fått med seg, bl.a. i Dalane Tidende,  ble altså oppgjøret mellom Eiger og Ålgård 2 avlyst. Bortelaget hevdet at de ikke kunne stille lag - selv etter at Eiger gikk med på å flytte kampen fra fredag til torsdag. Kretsen har på bakgrunn av det inntrufne satt resultatet til 3-0 og dermed 3 poeng til Eiger uten å spille.

En svært skuffet spillertropp må dermed vente på årets første hjemmekamp som heldigvis er allerede neste torsdag når Figgjo gjester Egersund.

I stedet for kamp blir det vanlig trening torsdag og trolig en internkamp for de som er friske og raske. Det er litt småskavanker i Eigertroppen nå med Martin Tønnessen, Chris Jenssen, Simon Øvrevik og Stian Vigrestad skadet. Paulius Vaikasas og Stian Sleveland sliter med noen "småstrekker", mens Stefan Ghilom og Stig Jarle Sleveland er syke. På den andre siden var det for Eigers del hyggelig at Sondre Tveit ble dimittert fra hæren etter to dagers tjeneste i dag. Forsvaret gikk imidlertid glipp av en "kriger".

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn