A-kamp omberammet

Eigers kamp mot Ålgård 2 er fremskyndet fra fredag 1900 til torsdag samme tid. Årsaken er fotballforbundets godkjenning av Ålgårds ønske om å spille kamp med førstelaget mot Bryne 2 fredag. Denne kampen var opprinnelig berammet til mandag 20 april - to dager før Ålgård møter Viking i cupen.

Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe er ikke veldig begeistret for å si det forsiktig og påpeker at respekt for oppsatt terminliste vanligvis er høyt verdsatt i Rogaland Fotballkrets. Når kampen nå er oppsatt på en torsdag - i det som vanligvis er en dag a-laget trener, gjør det litt lettere å akseptere endringen. Det er likevel ingen tvil om at fredag er Eigers foretrukne dag for hjemmekamper - en etter hvert godt innarbeidet sådan.

Slettebøe håper endringen ikke medfører svikt i antall tilskuere og ser frem til å få se spillerne i aksjon til årets første hjemmekamp i serien.

Eiger - Ålgård 2 kl.1900 torsdag 16 april.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn