Oppsummering før sesongstart

Eiger har gjort unna de fleste forberedelser til sesongstart. Selv om trenerne Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes nok kunne tenkt seg enda mer tid til å sette sitt preg på troppen med 10 nye spillere fra i fjor, tikker det ubønnhørlig mot sesongstart.

Eiger har spilt 8 treningskamper i vinter der det har blitt 4 seire,2 uavgjort og 2 tap. Målscoren er 24-16 - noe som gir snitt på 3 scoringer og 2 baklengs i hver kamp. Det har blitt jobbet endel med det defensive og vi tipper trenerne vil holde noe fokus på dette i trenings-sammenheng også frem mot seriestart. Offensivt har det stort sett vært en fryd å se Eiger spille. Her har laget virkelig vist mye positivt.

Inge Andreas Pettersen har hatt en god vinter. Unggutten fra Sokndal har levert 7 scoringer på 8 kamper - et imponerende antall fra en kar som så sent som i fjor holdt guttelag-alder. Hans Marius Slettebø har overtatt kapteinsbindet etter Fredrik Andersen i år og har definitivt vist seg tilliten verdig. En mer voksen utgave av "Pokey" har gått foran og ser ut til å trives godt i sin nye rolle. Han har fortsatt der han slapp i fjor da han var den som hadde suverent flest målgivende pasninger.

Kjetil Vigrestad har fått en ny vår under Eigers nye trener-regime og har vært stabilt solid siden oppstartsuka i starten av januar I ny rolle som back. Med tillit har også Kjetil vist hva han er god for. Martin Tønnessen er blant dem i troppen som enda ikke har fått vise om han kan komme tilbake til nivået han viste våren 2013 da Eiger holdt til i 3 divisjon. Skadene ser ut til å forfølge den sympatiske sørlendingen, men enn så lenge deltar han etter evne.

"Godt ikkje eg ska ta ud lage i år" var det en som sa i forbindelse med kampen mot Farsund fredag. For første gang på noen år virker det å være reell konkurranse om å få komme med på laget. Det er da noe!

Eiger serieåpner borte mot EIK 2 på Kiwi banen på Bakkebø fredag 10 april kl.1900.

Statistikk over kamper vinteren 2015:

SPILLER KAMPER MÅL ASSIST
Kjetil Vigrestad 8   1