A-laget møter Sokndal

Etter en kampfri periode er det igjen klart for kamp for våre tapre menn på a-laget. Sokndal gjester Hålå fredag i en kamp som har avspark 1800. Det blir nok et spillesugent mannskap Team Hundsnes sender utpå - både siden det er en stund siden sist kamp samt det faktum at sist disse lagene møttes sendte Sokndal Eiger ut av Rogalandscupen. 

Uansett blir det spennende å se om vi får se den nye trenerduoens prinsipper blomstre på Sparebank 1 banen som skal være et fort også i år.

Følgende tropp stiller i morgen:

Erik Skadberg,
Kjetil Vigrestad,
Erling Skåland,
Jan-Terje Søyland,
Eirik Gohn,
Ole Asbjørn Liland
William Meyer,
Stefan Ghilom,
Sigmund Hunnestad,
Simon Øvrevik,
Hans Marius Slettebø,
Inge A. Pettersen,
Viktor B. Opheim,
Matias L. Løyning,
Erik Hetland,
Simen Sæstad

Ellers så er årets første utmerkelse delt ut. Den tilfalt Hans Marius "Pokey" Slettebø som tirsdag fikk innsats-statuetten fra Spinneriet ved Lillian Simons. Pokeys kondisjonsmessige fremgang var enorm på to måneder og det var aldri tvil om hvem som ville stikke av med seieren. Dette til tross for at en svært ivrig Eivind Blakstad nå også begynner å komme seg etter benbruddet i høst. Han har fulgt spinningtimene ivrig.

.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn