Uavgjort på Sparebank 1 banen

Eiger og EIK 2 spilte 2-2 i årets andre "tellende" treningskamp på Sparebank 1 banen i Hålå lørdag. Oppgjøret var jevnspilt med gjestene hakket hvassere i første omgang og Eiger med best avslutningsomgang. 

Fortsatt er en rekke spillere skadet i tillegg til noen som også er utilgjengelige av andre årsaker. Forhåpentligvis returnerer en del av disse i ukene framover slik at Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes i større grad får trent på og prøvd ut sine prinsipper. Offensivt har vi allerede sett lovende tendenser, men 8 baklengs på to kamper gjør nok at trenernes fokus på struktur bakerst og på midtbanen vil få endel oppmerksomhet videre også. Lørdag var det også i perioder en god del bra spill. Sander Haugstad og Fredrik Andersen scoret målene for Eiger

Sol og "fina vere" i Hålå lørdag

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn