Ny kamp booket

Eiger møter Klepp borte til årets første treningskamp fredag kl.1830. Klepp er trolig den største opprykksfavoritten i årets 4 divisjon avdeling 1 etter nedrykket i fjor. Men det kan være greit for de røde og blå og se hvor lista ligger, selv om det er et noe forfallsrammet Eiger som tar turen til jæren. Kampen ble avtalt i dag og noen spillere hadde allerede andre planer fredag. I tillegg er det noen småskader i troppen.

Dermed ser oversikten over Eigers treningskamper ut som følger:

Fredag 30 jan. Borte mot Klepp - 1830
Fredag 6 feb. Sørlandshallen Søgne
Lørdag 7 feb. Sørlandshallen Mandalskameratene
Lørdag 21 feb. Hjemme mot Eik2-14.00
Fredag 27 feb. Hjemme mot Sokndal-18.00
Tirsdag 3 mars. Hjemme mot Austrått-19.00
Fredag 27 mars. Hjemme mot Farsund-19.00
Mandag 6 april. Borte mot Brodd-17.00

Bildet over er fra dagens trening på Spinneriet. Også trenerduoen Hundsnes og Dyrnes er med og på bildet ser vi i tillegg Sander B. Bilstad, Sondre Tveit og Hans Marius Slettebø. Den knallharde økta ble ledet av Spinneriets Lillian Simons.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn