Internkamp i dag.

A-laget spiller internkamp på Sparebank 1 banen i dag. De aller fleste fra fjorårets lag er på plass i oppgjøret som skal spilles 2X30 minutter. I tillegg blir selvsagt noen av nyervervelsene fra EIK samt Vytautas Birskys og Paulius Vaikasas å se på banen i internkampen. Torstein Myklebust og trolig noen til fra fjorårets Eiger 2 er også klar i tillegg til noen nye fjes til. Chris A.Jenssen er skadet og langtidsskadde Eivind Blakstad som har deltatt på spinningdelen av treningene så langt deltar ikke. Det gjør heller ikke Morten Nodland, Sarunas Kilijonas og Tommy Nodland som foreløpig har takket nei til en ny sesong. Asbjørn L. Larsen som har gått til EIK er selvsagt heller ikke med.

Trenerduoen Hundsnes og Dyrnes er fornøyd med det meste så langt. Nå ser de i spenning frem til å få se hva spillerne er gode for i spill. Kampen har avspark 1830.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn