"Formidabel motstander"

Stormen "Nina" var kanskje den største "motstanderen" da Eiger deltok med et lag da Tonstad-turneringen gikk av stabelen for 30 gang i helgen. Etter at de røde og blå mistet finaleplassen 2 sekund før slutt mot Tonstad, skulle Eiger spille bronsefinale mot Sokndal. Så gikk lyset og i stedet for å vente, valgte Eiger å reise hjem for å nå hjem på en "skjebelig tid". Likevel brukte de to Eigerbilene tre timer på hjemturen. Veltede trær og andre hindringer sørget for det! Tidligere års erfaringer gjør nok at "føre var prinsippet" råder i Eiger.

Bortsett fra vær-fokuset gjorde Eiger en helt grei figur. Et ungt lag med bl.a to 16 åringer bet godt i fra seg og var nok bedre enn Tonstad som snøt Eiger for finaleplassen like før slutt. Sondre Tveit fikk for sin del en svært god start på Eiger-karrieren med både toppscorertittel (4 mål) og uttak på "All star" laget.

Det ble altså ingen reprise på fjoråret da Eiger 2 vant alle kampene.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn