Søyland klar for Eiger!

Jan Terje Søyland er klar for spill for Eiger. Det ble klart tirsdag da Hellelandskaren satte navnet sitt på overgangspapirene i Hålå. Jan Terje kommer fra EIK men er ikke ukjent med Eiger. Han trente nemlig med de røde og blå da Øyvind Skadberg ledet laget før seriestart i 2013, men endte senere opp i EIK. Der har han spilt masse 4 divisjonsfotball og er sin unge alder til tross godt kjent med hva som venter i serien.

Jan Terje er født i 1994 og foretrekker selv å spille midtstopper. Han har imidlertid også erfaring som back og spiss. Thor Jostein Dyrnes er den i Eigers trenerteam som kjenner Jan Terje best og er klar på at det er en svært god spiller som også har framtiden foran seg som nå er klar.

Eiger Fk ønsker Jan Terje Søyland velkommen tilbake.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn