To nye klar for a-laget!

Inge Andreas Pettersen (t.v) og Sondre Tveit signerte mandag for Eiger og er dermed klar for innsats i 2015. Begge har trent en periode med de røde og blå. Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe er svært fornøyd med at disse to nå er klar og mener a-stallen nå begynner å få god aldersmessig balanse. i tillegg har han allerede notert seg at det er to knakende gode og talentfulle spillere som nå skal aksle Eigertrøya. 

I følge a-lagstrenerne Hundsnes og Dyrnes er Sondre en spiller som nesten kan brukes alle plasser på banen. Sondre er etter sigende fullt motivert for å satse for fullt og unggutten som blir 21 i år blir en god tllvekst.
Inge er av mange sett på som et av Rogalands største ungdoms talenter. De mener Eiger kommer til å få mye glede av ham som er født i 1998 og således blir en av de yngste i a-stallen..

Begge har imponert Hundsnes på treningene, og han er sikker på at de vil ta enda større skritt når de har fått spilt på dette nivået noen måneder! 

Eiger ønsker begge velkommen!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn