Tilbake på vinnersporet

Eigers damelag møtte tirsdag Hidra på hjemmebane og vant 6-0. Til pause  stod det 3-0 til Eiger, Karoline Pedersen sto for alle mål i 1.omgang.

I 2.omgang hadde Karoline Perdersen, Karoline Mong og Marta Stornes hvert sitt mål. Hidra møtte med et veldig ungt lag og de røde og blå hadde kontroll hele kampen.

Marta Stornes scoret ett

Mona Skåtøy - nå solid sisteskanse - hadde lite å henge fingrene i og hun mente selv at de gangene hun måtte i aksjon kunne telles på en hånd.

Damelaget har nå en kamp igjen av årets sesong - borte mot Voll kommende mandag.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand