Damelaget med seier i første kamp!

Damelaget spilte tirsdag sin første kamp i vinterserien og det var et heltent Eigerlag som entret banen. Randaberg skulle til tider få en skikkelig leksjon i god fotball. De første 20 minuttene er nok noe av det bedre som er prestert på banen av damelaget. Mye flott veggspill, kombinasjoner og ballkontroll.
Fjorårets toppscorer June Kvamsø fortsatte i samme spor som i fjor og noterte hele 3 scoringer. 1 mål i første omgang og 2 mål i andre omgang. Alene med keeper er hun sikkerheten selv. Ragna Løyning fikset to scoringer på to minutter, en med hver fot fra ca 16 meter. Ine Bilstad har tenkt å gi June tøff kamp i år også. Tirsdag noterte hun seg med 1 mål etter nydelig en touch fotball sammen med Karen, Ragna og June.

I 2.omgang ble Ingrid Rinden flyttet fram fra back til kant og hun takket med et fint løp og scoring. Karen Løyning fastsatte sluttresultatet etter en god kamp på midtbanen med eget mål 10 min før slutt. 8-1 var en god første gjennomkjøring. Trenerteamet fikk mange gode svar, både angrepsmessig og forsvarsmessig, selv om motstanderen ikke utfordret dem altfor mye.
Både trenerne og spillerne gleder seg til fortsettelsen. Stå på :)

  • Opprettet .
  • Treff: 204

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn