Større team rundt damelaget!

Eigers damelag er klar for en ny sesong med hovedtrener Helge Immerstein og assistent Kirsti Elin Løyning. I år får de imidlertid med seg ytterligere to ressurspersoner når ringreven Vidar Kvamsø også vil assistere trenerteamet i tillegg til Atle Leidland som skal stå for oppmannsoppgaver. Ved oppstart i 2020 teller troppen hele 27 spillere og det er godt mulig ytterligere et par spillere vil komme til etter hvert. For å sikre en god kamparena for alle, skal damene i år derfor stille med lag både i 11`er og 7`er serien. Samtlige spillere fra sesongen 2019 er fortsatt med og er supplert med spillere fra fjorårets gode J15 lag i tillegg til at noen "gamle ringrever" har flyttet hjem og meldt seg til tjeneste.

Kvartetten som skal lede damelaget i år, tror det blir fint å være flere og dermed få flere strenger å spille på. Kvalitet i treningsarbeidet og godt humør står i fokus, mens den sosiale biten blant annet blir ivaretatt med kveldsmat etter trening minst en gang i måneden - men også andre sosiale tiltak/teambuilding er planlagt.
Damelaget satser på masse gode økter før vinterserie og sesongstart og håper også å få til en liten treningsleir til Danmark i mars måned.

  • Opprettet .
  • Treff: 450

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn