Seier i 10 måls kamp!

Etter to helt ok tap mot topp 2 i divisjonen, var det endelig duket for seier igjen for damelaget. Sluttresultatet 6-4 mot Havørn minner mer om et tennis-sett enn en fotballkamp, men så lenge damene vant betyr det ingenting. Og for våre trofaste bortetilskuere fikk de ihvertfall valuta for turen.
Eigerdamene kom best i gang, men når ting stopper opp på motstanderens 16 meter og ikke alle er påskrudd kan det ikke bli mål. Derimot tok Havørn skikkelig vare på sine få sjanser og scoret på dem de fikk. Hele 4-1 måtte det stå på resultat-tavla før alle Eigerdamene våknet og forsto alvoret. Heldigvis var June Kvamsø påskrudd i hele kampen og hennes hattrick sørget for at vi kunne gå til pause med kun 1 måls differanse 4-3. Målene kom etter nydelig gjennomspill fra Iselin K Leidland, retur på et meget godt slått frispark av Elise L Tengs og etter samspill med Ragna Løyning.


Peptalken i pausen fikk alle damene til å brette opp armene og virkelig stå på for å bringe seieren og 3 poeng med seg hjem. Det var lenge en stillingskrig selv om Eiger styrte kampen. Vi måtte vente i over en halv omgang før Iselin klinket til fra 20 meter og satte ballen i mål.
Etter utligningsmålet fikk damene virkelig blod på tann og det ene angrepet etter det andre ble rullet frem. 4-5 kom etter en flott forsering langs høyre kant av Ragna og innlegget møtte Lise Hetland perfekt på og satte ballen kontant i mål. Samme spillere var involvert i 4-6, men denne gangen var det mye klabb og babb inne i 5 meteren før endelig Lise kunne trille ballen i mål og sluttresultatet var et faktum.


Eigerdamene har mistet flere sentrale spillere i høst på grunn av skolegang utenbys og utenlands, samt jobb i Nordsjøen. Et par langtidsskader har vi også fått.
For å få det hele til å gå rundt må vi nå låne fra j15. Og for noen spillere vi har fått låne!! De bidrar på alle plan - fotballmessige, innsatsvilje, treniningsiver og godt humør. Tusen takk jenter!! Gleder oss til fortsettelsen

  • Opprettet .
  • Treff: 333

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn