Målshow av damene

Mandag skulle endelig Eigerdamene gå seirende ut av en kamp de er best i. Etter et par skikkelig sure nederlag i kamper hvor vi har dominert klart spillmessig og sjansemessig, senest forrige uke mot serieleder Bryne, var det herlig å vinne fortjent.  Mot Havørn var det aldri tvil om hvor seieren skulle gå. Her ble heller spørsmålet - hvor stor blir seieren? 
 
Eigerdamene starter nemlig i et forrykende tempo og før første mål blir scoret av Karen Løyning etter 4.minutter, hadde hun bommet på så og si åpent mål minuttet i forveien. 2-0 kom i det 10.minutt. Ragna Løyning vinner ballen på egen 16 meter, spiller ballen opp til storesøster Karen som igjen spiller ballen videre i bakrom på kant hvor Stine Kvamsø kommer løpende og enkelt setter ballen til side for keeper. Flott kontringsmål. 2.minutter senere kommer Stine på scoringslista igjen. Et lompelangskudd fra 20 meter glipper for Havørnkeeperen og Eiger går opp til 3-0.  Etter et par ukorrekte offsideavgjørelser og et annullert mål for Thea Margrethe Jensen Refsland får hun endelig lønn for strevet. Og hvilken belønning! 3 mål på 3.minutter er det få, om ingen, som matcher!!I  Det første kommer etter gjennomspill av makker Karen, mens de to neste er etter raid på høyresiden og innlegg fra Ragna. Flotte mål alle sammen.  Applausen har så vidt lagt seg da Ragna finner ut at denne gangen vil jeg gå selv og ikke servere scoringer på sølvfat. 7-0 etter 25.minutter er et faktum.  Eigerdamene hadde fått blod på tann og fortsatte målshowet. Karen scorer 8-0 med venstrefoten og Stine Eigers niende etter fint samarbeid med Karen og Anna Elin Seglem før 45 minutter er gått.  Selv om Eiger leder 9-0 til pause og har hatt mye fint spill, har også Havørn hatt sine muligheter. Men både forsvar og keeper Marion Blitzner Leidland har ordnet opp på mesterlig vis.
 
Etter en slik festomgang er det ofte vanskelig å fortsette med samme intensitet og konsentrasjon i andre omgang. Dessverre klarte heller ikke Eigerdamene å bryte denne “forbannelsen”.  Det manglet ikke på muligheter. For de hadde vi flust av i denne omgangen også.  Men i motsetning til første omgang, var skuddene nå enten for dårlig plassert eller for løse. Unntaksvis var avslutningene til Anna Elin Seglem og tremålscorer Stine. Anna Elin på gjennomløp og Stine inn fra kant. Det var ikke bare framover det sviktet litt i andre omgang. Bakover var det heller ikke helt tett lenger. Et par markeringsfeil og litt for lite krutt i klarering gjorde at Havørn fikk juble 3 ganger de også denne kvelden.  Selv om ikke andre omgang sto i stil med første, står det all respekt av 11-3 seier. Bra jobbet av samtlige i vårsesongens siste seriekamp. 
 
Dette var dessverre siste kamp for Stine Kvamsø og Marion Blitzner Leidland. Eiger Fk takker for mange flotte år og håper å se dere igjen i rødt og blått når dere kommer tilbake til “Okka By” etter ferdig utdannelse. 
 

  • Opprettet .
  • Treff: 783

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn