Trolig 7`er på damelaget i 2013

Mona Skåtøy og Linda Svindland 2012Damelaget stiller trolig igjen i 7`er serien når neste sesong sparkes i gang på vårparten en gang. En opptelling av aktuelle spillere for neste sesong tilsier muligens nok spillere til 11`er lag, men med stor usikkerhet rundt dette velger man trolig å gå for 7`er for å unngå å risikere at man ikke kan stille lag. Veteranene Mona Skåtøy og Linda F. Svindland (bildet) skal ha ansvaret for laget - en ikke helt ukjent oppgave for de to som tidligere år har fungert i samme rolle. De to sympatiske "damene" sørger nok for at damelaget både sportslig og sosialt vil få en kjekk sesong.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand