Damelaget seiret i Stavanger

Etter et forsmedelig og ufortjent tap mot Riska forrige seriekamp, var det en spent gjeng som reiste til Stavanger og Brodd i det flotte sommerværet onsdag. Det store spørsmålet var om damelaget endelig skulle klare å score mål og vinne kamper igjen. Innledningsvis så det ut som måltørke-spøkelset skulle forfølge laget også i denne kampen. Eiger startet nemlig i et forrykende tempo og hadde det ene angrepet etter det andre, uten å få nettkjenning. Man burde, med bedre uttelling, ha ledet 5-0 før 10 minutters spill!!!
Etter denne pang-åpningen jevnet kampen seg noe ut og Brodd kom mer med i kampen.
Men i det 25. minutter kom endelig det etterlengtede målet for Eigers del. 1-0 sørget Ragna Løyning for, etter flott raid på høyresiden. Eiger fortsatte å presse på etter målet. Allikevel var det Brodd som fikk uttelling rett før pause etter en stor forsvarstabbe. Det var lite kjekt å gå til pause med dette resultatet, men spillerne ble enige om å stå på og fikse seier i andre omgang.

Karen Løyning, som egentlig var syk og kun skulle være tilskuer, tok på seg drakta i pausen og ble satt på topp med kun en oppgave for seg - spring kun når du ser at du kan få mål og "scor"! Eldste Frk. Løyning adlød beskjed. 2-1 kom kun etter 3 minutter etter fint gjennomspill av Ragna. Nå regnet vi med at ketchup-effekten skulle komme. Beklageligvis var det Brodd som fikk den. Litt smårusk igjen og plutselig stod det 3-2 til hjemmelaget. Vanligvis pleier Eigerjentene å bli litt motløse i slike situasjoner, men denne gangen slo de velfortjent tilbake. Karen ble den store helten denne kvelden. Hun scoret hattrick. Først utligningsmålet og så seiersmålet 5 min før slutt. . Lillesøster Ragna stod for de målgivende også på disse to målene. 3-3 på corner og 4-3 på nytt gjennomspill.
Det var noen spennende minutter før dommeren blåste i fløyta 5 minutter på overtid og jubelen kunne slippes løs. Kjekt for damene å vinne igjen. Forhåpentligvis kom selvtilliten med de 3 poengene og nå gjelder det bare å stå på videre.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand