Tap i serieåpningen

Torsdag kveld var det endelig seriestart for Eigers unge damelag. Det gode været og kjent motstander gjorde at en del folk hadde tatt turen opp til Bakkebø for å se på. Som vanlig i et lokalderby uteble det helt store fotballspillet. Litt premiere-nerver og høye skuldre får ta mesteparten av skylden. Noen omrokkeringer i startelleveren grunnet skader og sykdomsfravær gjorde også sitt.
Allikevel startet Eiger best mot EIK. De første 10 minuttene foregikk alt på EIKs banehalvdel. Eiger burde ha scoret både en og to ganger og dermed gitt seg selv den drømmeåpningen de kunne trengt for å få kampen i sin favør.
Etter hvert som omgangen skred frem kom EIK mer og mer inn i kampen. Og i motsetning til Eiger scorer EIK på de sjansene de får i første omgang. Litt uheldig klarering i forsvar: 1-0, feilbedømming på utrusing av keeper: 2-0 og duelltap på midtbanen: 3-0. Dette resultatet holdt seg til pause.


Pausen hjalp, for Eiger står for mesteparten av spillet i begynnelsen av andre omgang. Og i det 10.min klarer Anna Elin Seglem endelig å score etter fine kombinasjoner og duellspill. Kampen stiger nå et par hakk i temperatur og Eiger øyner igjen håpet. Dessverre klarer ikke damene å finne veien til mål flere ganger denne kvelden. I stedet er det EIK som får en "billig kontring" og dermed fastsetter sluttresultatet til 4-1.
Eiger damene skal ha honnør for at de ikke ga opp og kom tilbake med en god andre omgang. Trenerne føler allikevel at damene har mye mer inne enn det de fikk vist denne kampen og håper på god-følelsen alt i neste kamp.

Alle foto: Rolf Vigrestad

  • Opprettet .
  • Treff: 673

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn