Klart for dameturnering i Hålå

Eiger står som arrangør når seks damelag møtes til turnering i Hålå denne helgen. Eigers svært unge flaggskip på damesiden skal møte Bryne/Frøyland og Kopervik i sine innledende kamper. Resultatet i disse avgjør hvilken motstander som står på motsatt banehalvdel søndag.
Eiger, Bryne/Frøyland og Kopervik utgjør altså den ene puljen, mens EIK, Vindbjart og Hinna spiller i den andre.
Kiosken er selvsagt åpen og hvis du ønsker å se damene i aksjon er følgende kamper oppsatt lørdag:

Kl.10:00: Eiger - Bryne/Frøyland - Bøgh Hafsø banen
Kl.10:00 EIK - Hinna - Dalane Energi banen

Kl.13:30 Bryne/Frøyland - Kopervik - Bøgh Hafsø banen
Kl.13:30 Hinna - Vindbjart - Dalane Energi banen

Kl.17:00 Vindbjart - EIK - Bøgh Hafsø banen
Kl.17:00 Eiger - Kopervik - Dalane Energi banen

Søndag er det plasseringskamper. Disse går alle på Bøgh Hafsø banen og begynner hhv kl.10:00 (nr.3 i puljene), kl.12:00 (nr.2 i puljene) og kl.14:00 (nr.1 i puljene)

Baneoversikt: