Stortrives med "damene"Eiger stiller med et av de yngste damelagene noensinne i 2018. Årets trener Thor Jostein Dyrnes ser imidlertid lite utfordringer med det. Han er imponert så langt og sier det er en lydhør gjeng og et utrolig kjekt lag å trene. Humøret og motivasjonen virker å være på topp på tross av en oppkjøringsperiode preget av vær - mye vær. Om det ikke har snødd i bøtter og spann så har man i tillegg den siste tiden også måtte håndtere en (på våre kanter) ekstrem kjøl. 
I kveld skulle fjorårets kretsmestere Bryne J16 stått på motsatt banehalvdel i Hålå, men det kalde været gjør at lagene har blitt enige om å utsette denne til en dag med bedre forhold.

Neste helg er det for øvrig klart for en "miniturnering for damelag" i Hålå. Seks lag stiller og det blir en fin mulighet både for lagene til å finpusse på formen og for publikum til å se god damefotball!
  • Opprettet .
  • Treff: 571

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn