Damene åpnet kampsesongen!

Eigers damelag fikk årets første kampgjennomkjøring da G14 (bildet over) stod på motsatt banehalvel i en 3x30 minutters kamp på Bøgh Hafsø banen i Hålå i kveld. Både Thor Jostein Dyrnes og Jarle Gløpstad er nye trenere på hvert sitt av disse to lagene og de fikk gode svar på hva som fungerer og hva som ikke fungerer en snau måned ut i 2018. Kampen ble for øvrig en svært kjølig og fuktig sådan uten at lagene bar nevneverdig preg av akkurat det.

For Dyrnes og spillerne på damelaget var de første 30 minuttene den største beholdningen. 0-0 etter første omgang viste i hvert fall at den defensive strukturen er bra når spillerne "er på". Jarle Gløpstad og hans disipler har på sin side god grunn til å være fornøyd med andre omgang. Mens laget ble liggende dypt den første omgangen, løsnet det skikkelig i omgang to når laget kjørte høyt og aggressivt press. 5-1 stod det til ungguttene når lagene tok pause for andre gang. Den siste omgangen gikk også guttene seirende ut av med 2-1 slik at sluttresultatet ble 7-2.

Damelaget spiller ny kamp allerede søndag når EIK er motstander. Trener Dyrnes håper på ytterligere framgang og satser på å se enda mer igjen av det man har fokusert på så langt i år.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand