Damene klar for årets sesongEt tjuetalls spillere og en engasjert trener i Thor Jostein Dyrnes ""sparket" i gang sesongen 2018 da damelaget var samlet for årets første spillermøte i Hålå torsdag. Der ble man enige om sesong mål i forhold til både treningsmengde, lagets utvikling og om hvordan man så tidlig i sesongen ser for seg at laget skal fremstå.
Dyrnes får tilsynelatende med seg en tropp som er villig til å ofre det lille ekstra som skal til for å utvikle seg som fotballspillere.
Tidligere har klubben sagt at rammebetingelsene rundt damefotballen skal bedres og både profilering og rammen rundt kampene (med speaker og kiosktjeneste) skal på plass innen første seriekamp spilles.
Damelaget skal trene opptil 3 ganger i uken i tillegg til kamp og vil de første månedene trene vekselvis inne i Eigerhuset, ute på kunstgress samt på Spinneriet.


Thor Jostein kom med sine tanker om hvordan han syns laget skulle fremstå med og uten ball.
  • Opprettet .
  • Treff: 672

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn