Dyrnes overtar damelaget!

Bare en snau uke etter at han loset Eigers a-lag herre inn til en finfin 4 plass i årets serie, har Thor Jostein Dyrnes igjen stilt seg til disposisjon som trener. Han overtar damelaget etter Jarle Gløpstad og håper å løfte damesiden til gamle høyder i Eiger, vel vitende om at det både er og vil bli stadig flere aktuelle jenter med meget gode fotballferdigheter i årene som kommer.
Thor Jostein ønsket selv avløsning på a-laget etter tre gode år, men tanken på å ikke trene lag også neste sesong var ingen god tanke. Han mener erfaringene han har gjort seg de tre siste sesongene har vært gull verdt og ser at han har utviklet seg som trener. Det har også kommet tilbud fra andre klubber, fra lag så høyt som i 3 divisjon, men etter å ha brukt de siste dagene på å stake ut sin egen kurs fremover er det klart at Eigers damelag får en svært motivert trener i 2018.

Thor Jostein har årelang erfaring som trener også for jenter og har ledet lag fra 7-8 års alder helt opp til damelag, da i EIK. Han tror det er større muligheter til å få til både et kjekt og sportslig attraktivt opplegg med damer, i motsetning til på herresiden der det i økende grad dreier seg om penger som viktigste rammebetingelse for å skape gode lag.

Allerede søndag har han innkalt til infomøte med årets damespillere. I tillegg vil det bli avholdt møte med en rekke potensielle prøvespillere fra nærområdet.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand