Surt tap for Eiger-dameneÅrets andre kamp endte med et knepent 2-1 tap for EIK 2, eller EIK 1,3 etter som de byttet inn 7 A-spillere etter 2 min og misforstår konseptet med et B-lag, nemlig å gi spilletid og utvikling til de nest beste...


Men for Eigers del så var det kjekt med motstand, så det ser vi positivt på. Kampen var jevnspilt hele tiden, men Eiger hadde de første sjansene, mens EIK kom til større sjanser utover i omgangen. 0-1 kom på et langskudd, men Ragna kom nærmest for Eiger med et skudd i tverrliggeren. 

Andre omgang var også jevn med store sjanser begge veier, men i stedet for utligning gikk EIK opp i 2-0 på en kontring. Eiger kjempet seg tilbake i kampen og scoret et flott mål etter nydelig spill og innlegg fra høyre som Stine satt i mål fra kloss hold. Eiger satset offensivt og var nære utligning ved flere anledninger, mens EIK også hadde sine sjanser på kontringer. Dessverre kom aldri den fortjente utligningen og kampen ebbet ut med tap 2-1. 

Men allikevel en klar forbedring fra forrige kamp, og det er kjekt å se at flere hever seg, at vi matcher EIK fysisk og har flere fine angrep. Treneren ser derfor positivt på kampen og gleder seg til fortsettelsen :-) 

Jarle
  • Opprettet .
  • Treff: 1002

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn