Utligning i siste sekund

Årets første seriekamp for damelaget var borte mot Ålgård på nydelige Nye Ålgård Stadion. Eiger reiste med et veldig ungt lag, hvor bare 2 spillere er over junioralder og hele 5 stk er J16 spillere.

Banen på Ålgård må være blant Rogalands største, så det er store rom som må dekkes og mye løping som må gjøres. Dessverre så virket banen veldig liten når vi hadde ballen og pasningsspillet var trangt, panisk og upresist til tider. Men kampen var jevnspilt og Eiger hadde 2 store sjanser. Først et frisparkskudd av Elise som smalt i tverligger og ned på streken og så en avslutning av Ragna etter fint spill som keeper fikk slått til corner.

Ålgård hadde også sine sjanser, med noen farlige skudd utenfor og en god redning av Marion på en avslutning fra kloss hold.

Andre omgang fortsatte i samme sporet, med enkelte sjanser begge veier. Ålgård gikk opp til 1-0 på et langskudd når 8 min gjenstod. Eiger beit tennene sammen og hele 3 min på overtid la Karen et innlegg som passerte over hodet til en Eigerspiller og traff et uheldig Ålgård-bein som styrte den i mål. Siste spark på ballen, og et fortjent poeng etter innsatsen som ble vist.

Eigers lag: Marion - Julie, Elise, Lise, Frida - Ragna, Ine, Karen, Emilie - Marlen, Caroline
Innbyttere: Dorthe, Anna Eline, Mariell

Jarle