Eigerdamene rotet bort seieren

Eigers damer i sjuerserien tok mandag kveld imot ubeseirede Sandved i Hålå. Eiger gikk ut i hundre og ledet to null allerede før det var gått fem minutter. Karoline Pedersen og Caroline Landbø scoret hvert sitt. Eiger fortsatte å ryste gjestene med tidvis veldig bra spill utover omgangen, og la på til tre null på et flott langskudd av Karoline Pedersen som gikk i mål via stanga. Like før pause fikk bortelaget en redusering etter litt klabb og babb i feltet.
Andre omgang startet med et massivt press fra Sandved og Eiger var ikke til å kjenne igjen. Først fikk bortelaget et meget feilaktig i dømt straffespark som ble satt i mål, før to kjappe langskudd sørget for at kampen var snudd. Eiger produserte lite i andre omgang, og kampen ebbet ut med et surt tap for hjemmelaget.


KT

  • Opprettet .
  • Treff: 1003

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn