Damelaget til topps i Danmark

damelagettopp
Damelaget gikk lørdag formiddag helt til topps i Sæby damecup. Den siste innledende kampen mot Trosvik ble etter enighet mellom lagene spilt som finale ettersom begge stod med 6 poeng før kampen. Kamptiden ble øket til 2 X 35 minutter. Eiger gjorde en forrykende første omgang og tok ledelsen etter kvarteret spilt med et knallhardt langskudd fra Mona Skåtøy. Ikke lenge etterpå sørget Stine Lindø for en dobling av ledelsen med et vakkert frispark. Første omgangen ble dominert av de røde og blå som også hadde god defensiv kontroll.

 

I andre omgang ble det gjort noen bytter som nok mest av alt sørget for at den gode balansen i laget ble endret. Trosvik kom mere med og klarte både å redusere og etterhvert også utlikne til 2-2. Eigerkeeper Renate Dyrnes fikk ved flere anledninger brukt sin gode fotballforståelse og hindret gjenomløpninger med offensivt keeperspill. Omgangen ebbet likevel ut med 2-2 og dermed straffesparkkonkurranse. Etter at Eiger bommet på sitt første og Renate Dyrnes reddet Trosviks fjerde stod det 4-4 da lagene hadde tatt sine fem straffer. Dermed var det klart for et og et til det stod en vinner. Renate Dyrnes tok seg likegodt av Trosviks første forsøk og fram gikk Mona Skåtøy som kunne avgjøre det hele. Mona var sikkerheten selv og Eigerdamene kunne juble for sier både i kampen og turneringen.

 

  • Opprettet .
  • Treff: 1572

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn