Fortsatt ubeseiret!

Eigers damelag er fortsatt ubeseiret i serien i år. Da Helleland gjestet Hålå onsdag endte det hele med poengdeling. Det var en relativt jevnspilt kamp de fremmøtte fikk se. I flott vær med sol fra skyfri himmel og med et stabilt og godt forsvar hadde Eiger en god ro i laget. Til pause stod det 1-0 til hjemmelaget  etter scoring av Caroline Landbø.

Etter pause, og da det gikk mot slutten av kampen fikk Helleland satt inn 1-1… Og slik endte det…Eigerspillerne og publikum på sidelinjen mente imidlertid at ett langskudd fra Eiger, der Hellelands keeper glapp ballen, egentlig var inne…