Kjempestart i Danmark for damelaget

danmarkI første kamp - mot Lillesand ble det en knepen seier 1-0 for et Eigerlag som hadde en matchvinner i hver ende av banen. Angrepsspiller Marlen Karlsen scoret målet mens Renate Dyrnes gjorde en svært god kamp i mål.

Mot Nordstrand ble det seier 4-1 etter tre mål av hurtigtoget Marianne F. Landbø (bildet) og et av Stine Lindø.

 

Lørdagens motstander Trosvik står også med to seire og er sammen med Eiger allerede klare for finale. Nå diskuteres det om kampen lørdag kl.1000 skal regnes som finale og heller forlenge spilletiden noe. I innledende kamper spiller man egentlig 2 X 25 minutter. Hvis begge lagene er enige blir dette trolig utfallet.

Første kamp - mot Lillesand var en jevn affære. Eiger gikk veldig mye i offside men burde utnyttet bedre at motstanderen stod så høyt i banen, det var nemlig masse bakrom som kunne vært utnyttett bedre.

I kampen mot Nordstrand var det østlendingene som tok ledelsen. men før første omgang var omme hadde Eiger snudd oppgjøret etter to Marianne mål. 3-1 målet kom tidlig i andre omgang og var signert Stine Lindø. Litt av æren må deles med Marlen Karlsen som Stine spilte vegg med. Til tross for masse sjanser til å pynte ytterligere på resultatet ble det med Mariannes tredje mål i kampen og dermed 4-1.
Damelaget som denne helgen er på kombinert turnering og sosial tur fikk en pangstart da Sæby damecup ble sparket i gang fredag.

  • Opprettet .
  • Treff: 1583

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn