Tror på god sesong!

Eigers damelag er i år "sterkt bemannet" med et par og tjue spillere som er klar for 2015-sesongen.
Det er kommet til en hel del nye spillere – noe som er veldig positivt for å klare å stille lag til hver kamp.
I løpet av vinteren er det blitt trent godt inne i Hålå og damene har også fått brynt seg sammen med gutter - noe de har god tro på kan gi seiersresultater ved sesongstart.

Det begynte i alle fall godt i treningskampen mot Hellvik i Hålå mandag.
I sol og med blå himmel var det duket for treningskamp mellom Eigers og Hellviks damelag.
Eiger gjorde en spillemessig bra kamp og det var et klart overtak fra hjemmelagets side fra starten av. Eiger hadde sjanser på sjanser, men innledningsvis ville den ikke helt i mål.
Så kom det et fint innkast fra Nina Skåtøy til Karoline Mong som fikk headet ballen i motsatt side av keeper og i mål - 1-0.
Fra corner skulle det neste målet komme. Et perfekt cornerinnlegg fra Renate Dyrnes førte til at Mong igjen fikk presset ballen i mål og dermed stod det 2-0.

Etter pause var Hellvik "sugne på litt revansje" og de presset godt, noe som skapte litt uroligheter i Eiger-laget, men da Karoline Pedersen fikk en fin pasning fra Wenche Haver Vigrestad som førte til et flott 3-0 mål, kom spillet og roen litt tilbake.
Så var det Nina Skåtøy sin tur. Det gikk mot slutten av kampen og hun skulle ha et mål. Og dermed satt den - 4-0.

Seierssikre Eigerjenter slappet nok litt for mye av mot slutten, evt. feiret den gode seieren litt på forskudd, så Hellvik fikk derfor 2 trøstemål.

Damene gjorde likevel en kjempeinnsats. Det var mye fint spill og mye bra jobbing som ga resultater.
Et sterkt og solid forsvar med Linda Falch Svinland, Renate Dyrnes og Julie Kvåle Perttamo var nøkkelen til seieren denne mandagskvelden.

Så får vi håpe at dette var en indikasjon på hvordan serien vil bli....

Damene har troen!

  • Opprettet .
  • Treff: 1322

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn