Pågående aktivitet

Jæder Talent - Bryne FK   

Eiger FK har per i dag hele 4 spillere inne på Jæder Talent. De har trening for gutter hver fredag på Bryne og følger et profesjonelt treningsregime med dyktige trenere. Espen Undheim er Bryne FK sin ansvarlige for prosjektet. Han leder og de fleste treningene sammen med Gabriel Høyland, og andre trenere fra Bryne FK. De henter sin inspirasjon fra den såkalte Landslagsskolen, der mye er spillrelatert.

Jæder Talent har i 2018 tre treningsgrupper

2003, 2004 og 2005 modeller

Når man er tre grupper - står en gruppe over hver fredag.

Eigers spillerutviklere nominerer spillere til Bryne Jæder etter nærmere angitte kriterier fra gruppen av spillere som trener regelmessig på Eiger-akademiet. 
Bryne Jæder er ansvarlig for videre nominering til tiltak i regi av Rogaland Fotballkrets.

Jentene nomineres til tiltak i regi av Rogaland Fotballkrets av Eigers spillerutviklere etter angitte kriterier blant spillere som regelmessig trener på Eigers akademi.
 

Eigerakademiet 2018 er organisert som følger:

Akademi 2011 til 2007 lørdager kl. 09.30 til 10.50.

Akademi 2006 til 2003 lørdager kl. 11.00 til 12.30.

Akademi 2002 til 2000 lørdager kl. 12.30 til 14.00.

Datoer vinter/vår 2018: 27/1, 3/2, 24/2, 3/3, 17/3, 7/4, 21/4, 5/5, 21/5.

Eiger-Akademiet er et ekstra tilbud utover egne lagstreninger, for de spillerne som har motivasjon, holdning og lyst til utvikle sine individuelle ferdigheter gjennom en ekstra økt. 

 

 I korte trekk er følgende fokus på Eigers akademi:

- Temabaserte økter

- Fokus på teknisk og taktisk

- Vi stiller krav og har en tydelig plan

- Systematisk ferdighets og prestasjons-utvikling 

- Jobber i smågrupper

- Utvikle basisferdigheter og nærteknikk

- Rolletrening

- Ønsker gode ball-spillere

- Terper på detaljer Om igjen, og om igjen, hele veien

- Pasninger, touch og ballberøringer prioriteres mye

- Mye 1 vs 1 og 2 vs 2

- Utvikle hurtighet med ball

- Speed-trening

- Vi ønsker et spesielt fokus på å utvikle offensive og kreative ball-spillere som har evnen til å være i forkant. Ta gode taktiske valg med ball.

 

Utenom akademiet har vi også et kjempetilbud rett etter skoletid. På Eigers FFO (fotball-fritidsordning) kan gutter og jenter fra 1 til 7 klasse få enda mer god fotballaktivitet. Vi nærmer oss nå 50 unger, og trener tirsdager, onsdager og fredager.

 


Hilsen Andrè Olsen og Jarle Gløpstad – Spillerutviklere Eiger FK

Kafeen

Kafeen brukes som møterom - konferanserom - selskapsrom og aktivitetsrom. Kafeen leies ofte ut og det er praktisk med bl.a tilhørende kjøkken og toaletter - enkel tilkomst til hallen. Vanligvis er det kafeen som leies ut mens tilgang til hall eller baner ute avtales særskilt.
 
Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller daglig leder Kenneth Perdersen dersom du ønsker å leie / låne kafeen.
 
 
 

B&G banen

Grasbanen ble som det meste annet i Hålå laget på dugnad. Den ble offisielt åpnet i forbindelse med finalen i Rogalandscupen i 1992 da Eiger beseiret Ålgård 1-0.
I 2016 ble det anlagt kunstgress på banen og Eiger kunne dermed rå over 3 gode baner med mulighet til tilnærmet helårsbruk.
 
 


Leder i bygg & anlegg 2016 - Kåre Myklebust sammen med Sveinung Myklebust da banen ble åpnet i august 2016. Sveinung var sammen med æresmedlem Pete Seglem de store drivkreftene bak grasbanen i 1992

Badeplassen

Badeplassen ligger ved sørenden av Bøgh Hafsø banen. Den blir mye brukt så sant været spiller på lag.

 

 

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss