Kiosker

Eiger har i dag to utekiosker på anlegget. En mobil kiosk som stort sett har tilholdssted ved Bøgh Hafsø banen der den er åpen ved a-kamper og ellers andre kamper med forventet bra publikumsframmøte.

Kiosken ved Sp.bank1 banen april 2015

 

I tillegg er det laget en kiosk i tilknytning til Eigerhuset like ved Dalane Energi banen. Denne er åpen mandag – torsdag i sesongen.

Kiosken ved Eigerhuset april 2015

 • Opprettet .
 • Treff: 217

Norrøn-hallen

Norrøn hallen

Norrøn-hallen ble offisielt åpnet under en fin seanse med over 300 fremmøtte i Eigers nye storstue søndag den 19.januar 2020. Før den tid hadde imidlertid hallen vært i bruk ifm Eigers tradisjonsrike romjulsturnering - Skaara Cup.

Den offisielle snorklippingen var det 10-åringene Theodor Skadberg Log og Gabrielle Myklebust som foretok sammen med ordfører Odd Stangeland (bildet under). Før den tid måtte det selvsagt noen taler til og først ut var styreleder Tore Tollefsen som både fortalte litt om byggeprosessen, blant annet med utfordringer rundt fjellsikring som B&G håndterte på en svært god måte. Videre takket han dugnadsarbeidere, sponsorer og støttespillere samt for kommunens medvirkning. Tollefsen mente det var risikosport å trekke frem enkeltpersoner når det kom til hvem som skulle gis en ekstra oppmerksomhet. Tross alt er det en stor gjeng med dugnadsarbeidere som har gjort byggingen og innredningen av Norrøn-hallen mulig. Likevel ble det svært fortjente blomster til Eilif Leidland, prosjektleder Christian Lindø, tidligere prosjektleder Thor Jostein Dyrnes, Pete Seglem, Jan Noralf Myklebust som representerte MG Elektro, Knut Nodland, Anders Midbrød og Vidar Kvamsø. Styreleder Tollefsen oppfordret til slutt folk til å støtte Eiger via grasrotandelen og til å bruke Norsk Tipping fremfor utenlandske spillseslskaper som ikke er med som støttespiller for norske idrettsanlegg slik Norsk Tipping er.

Det ble en fin overgang til neste taler som var leder for kundeservice i nettopp Norsk Tipping, Trond Olav Asperud. Han var imponert over klubbens nye fotballhall og tok også et historisk tilbakeblikk på hva tippemidler hadde tilført både lag- og foreningsliv i kommunen og hva Eiger hadde blitt tilført. De første tippemidlene i Eigersund gikk til Idrettsparken sent på 40 tallet - kort tid etter at Norsk Tipping ble startet. Eiger har fått tippemidler for en rekke prosjekter opp gjennom årene og i følge Asperud er klubben blitt tilført totalt 14,5 millioner fra det første prosjektet og frem til nå!

Æresmedlem Pete Seglems navn finner man i protokollene fra sent 70-tall og frem til dags dato. Like lenge har Eiger i ulik grad bygget, forbedret og oppgradert området som går under navnet Hålå. Og Pete har vært med på ALT - som han også har vært med Norrøn-hallen der han igjen har hatt en svært viktig rolle. Pete representerte både seg selv og Idrettsrådet i leder Svein Erling Jensens fravær, da han tok ordet etter Asperud. I talen kom han inn på en rekke av byggeprosessene som har foregått siden starten med veien inn til Hålå i 1980. En viktig inntektskilde de første årene var dansetilstelninger i Hålå der klubben raskt fikk bygget en scene til dette formål. Gaven som Pete gav styreleder Tollefsen på vegne av Idrettsrådet, var et bilde av området der Norrøn-hallen i dag står, med den en gang så viktige scenen intakt.

Tor Inge Larsen fra Norrøn Bolig var neste mann ut og han takket Eiger for godt samarbeid så langt og han så for seg et årelangt samarbeid også videre. På vegne av firmaet sitt Norrøn Bolig sa han også at de så på seg selv også som samfunnsbyggere - ikke bare husbyggere! Han nevnte det ikke i talen, men før han tok ordet var det en tydelig stolt "navneeier" som sa; "tenk om vi hadde vært 14 år nå og hatt et slikt sted å boltre oss på"!

Ordfører Odd Stangeland var siste mann ut med en fin festtale. "Det er ikke tilfeldig at et av Norges mest komplette fotballanlegg ligger i Hålå", sa han. "Det handler om menneskene som bidrar, næringslivet som støtter og kommunen som tilrettelegger. Samarbeid kan gjøre drømmer til virkelighet. Det skal nesten ikke gå an at en kommune med 15.000 innbyggere har så mange idrettsanlegg som Eigersund, det skal nesten ikke gå an at en kommune med 15.000 innbyggere har to innendørs fotballbaner, fortsatte Stangeland. Men det går an fordi vi har de folkene, det næringslivet og den kommunen som vi har. Vi har den kraften som skal til. "

Etter at de to tiåringene Theodor og Gabrielle fikk klippet snora med ordførerens hjelp med en særdeles sløv saks (som gikk i søppelbøtta etter endt oppdrag) kunne til slutt de fremmøtte applaudere for at hallen var offisielt åpnet!

Offisiell åpning Norrøn jan 2019 d949e1bc

 • Opprettet .
 • Treff: 333

Medlemstilbud

Se også vedlegg
 
 • Opprettet .
 • Treff: 5697

Medlemskontingent

For å opprettholde vårt høye ambisjonsnivå ved å legge forholdene mest mulig til rette for alle som ønsker å spille fotball i Eiger, er medlemskontingenten en av våre viktigste inntektskilder. Disse pengene brukes bl.a til (fortsatt) utbedring / oppgradering av eksisterende fasiliteter som baner, garderober og anlegget Hålå generelt. I tillegg går disse pengene til bl.a deltakelse på turneringer og utmerkelser ved sesongavslutning, utstyr, dommerregninger, trenerhonorar, reiseutgifter, forsikringer og ulike gebyrer hos krets, forbund og andre

Som medlem i Eiger FK er du en del av et større og trivselsorientert fellesskap som er i stadig vekst. "Jo flere vi er, jo større og sterkere blir vi." Og her er plass til alle! En er også stemmeberettiget på årsmøtet, og står først i køen ved utleie av anlegg til arrangementer, selskaper o.l. Det vil også i fremtiden legges opp til å ha enda flere fordeler ved å være medlem i klubben vår.

Prisene for medlemsskap er fast agenda på årsmøtet og forandringer vil kunne skje her. Årsmøtet er klubben øverste organ, og som medlem er du med på å stemme for eller imot innkomne forslag for medlemskontingenten - såvel som andre saker på årsmøtet.


Priser for medlemsskap:

 

GRUPPE BELØP
Ball-lek 4-6 år 500
Barn 7-12 år 1800
Ungdom 13-16 år 2200
Junior 17-19 år 2200
Senior herre a-lag 2500
Senior damelag 2200
Senior b-lag og c-lag 1500
HC-lag 1000
Styremedlem/oppmann/trener/tillitsvalgt 200
Familiemedlemskap 3500
Støttemedlem 400


Ønsker du å bli medlem i Eiger FK, eller har spørsmål rundt medlemsskap - er det bare å kontakte oss
og daglig leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Merk e-posten med "Medlem".


 
 • Opprettet .
 • Treff: 6414

Kafeen

Kafeen brukes som møterom - konferanserom - selskapsrom og aktivitetsrom. Kafeen leies ofte ut og det er praktisk med bl.a tilhørende kjøkken og toaletter - enkel tilkomst til hallen. Vanligvis er det kafeen som leies ut mens tilgang til hall eller baner ute avtales særskilt.
 
Kontakt Kirsti Elin Løyning tlf 926 25 645 eller daglig leder Atle Skailand tlf 402 42 267 dersom du ønsker å leie / låne kafeen.
 
 
 
Retningslinjer for utleie av Kafèen:
 
- Kun for medlemmer
- Det er ikke lov å leie på vegne av andre
- Kveldsleie (over 30år); 2000,- kr
- Dagsleie/kurs; 500,- kr
- Barnebursdager; 300,- kr
- Hall dagsleie; 1500,- kr
- Betaling og depositum skal betales på forhånd før nøklene leveres ut
- Vi mottar betaling via Vipps 109261
 
Hva forventes:
 
- Røyking inne ikke tillat
- Lokalet skal være ryddig og skikkelig utvasket etterpå, også toalettene
- Hive søppel og fjerne tomgods
- Rydde utenfor - spesielt sneiper og tomgods
 • Opprettet .
 • Treff: 3454

Eiger FK

 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn