Bra av HC-laget!

Eigers HC-lag tok søndag to seire av to mulige i NorSea Cup / KM turnering i Randaberg arena.

Kampene gikk over 2 x 10 min og det ble spilt 5-er fotball og både Djerv 1919 5 og Djerv 1919 6 måtte gi tapt for de røde og blå.
Sluttresultatene ble henholdsvis 4-2 og 4-1.
Eiger var denne gang påmeldt i nivå 3 - noe som bl.a. skyldes fravær av spillere som var på svømmestevne.
I nivå 3 kåres ikke KM vinner, men Eigers spillere fikk foruten en sportslig opptur også t-skjorte og refleksbrikke.

På bildet ser vi Tore Øglend i fint driv i en av kampene. Bo Weum er like bak og Roger Karlsen til venstre.