Eiger HC i KM søndag

eiger hc landsturneringen 2012.web

Eiger avbildet under landsturneringen i Kristiansand tidligere denne måneden. Eigers HC lag er på plass når årets kretsmesterskap for HC lag avvikles på Hanabanen i Sandnes søndag. Eiger kan imidlertid ikke titulere seg som kretsmestere uansett utfall.

De røde og blå er nemlig påmeldt på nivå to mens lagene på nivå en gjør opp om KM tittelen.

Eiger skal uansett møte Hana United og Djerv 1919 3 i sine innledende kamper. Finalen i denne klassen går 1330 søndag.

I begynnelsen av september deltok HC-laget på landsturneringen i Kristiansand i flott sensommervær. Da ble det seier 3-2 mot Røa Unified, tap 4-2 mot Donn 5, tap 4-5 mot Fyllingsdalen Tigers og tap 6-4 mot Brane Tigers.

• Treff: 1986