HC-laget til Haugesund

Rogaland Fotballkrets, i samarbeid med SK Djerv 1919 arrangerer KM for HC- lag på Djervbanen lørdag.
Turneringen vil starte med kamper kl. 11.00, og det er tre klasser, nivå 1 , 2 og 3 der alle spiller 5`er fotball.
Vinneren i nivå 1 blir Kretsmestere, mens vinner i nivå 2 får napp i Vandrepokalen.
Eiger deltar også i år men vil uansett utfall ikke kunne titulere seg som kretsmestere. Laget er nemlig påmeldt på nivå to - som i fjor da guttene gikk helt til topps.
Vi var tilstede på fredagstreningen inne i Eigerhuset og med samme innsats i Haugesund som på trening kan det bli en kjekk helg for de røde og blå!