HC-laget spiller om KM

Søndag spiller igjen Eigers superlag om retten til å kalle seg kretsmester i Randaberg Arena. Fjorårets kamper i KM gav en uavgjort og to tap, men i år stiller Eiger med to lag. Gutta på HC-laget har dessuten en svært vellykket landsturnering bak seg der det ble tre seire og bare et tap.

Eigers kamper:

11.30 5A Eiger 1   Sandved
12.30 5A Eiger 1   Hana 1
13.45 5A Sola Malaga 1   Eiger 1

11.00 5B Eiger 2   Djerv 1
13.15 5B Viking   Eiger 2
13.45 5B Eiger 2   Djerv 2

Finale nivå 2 5A

Vi ønsker gutta lykke til!