HC-laget i ny mundur

HC november 2012
Bak fra venstre: Tommy Nilsson (trener), Roald Skåra, Bjørn Erik Lomeland, Bjørn Myklebust, Halvard Osland
Foran fra venstre: Kjell Skåra, Roy Hadland, Kjetil Myklebust, Roger Karlsen.

Guttene på Eigers HC-lag ble fredag dresset opp i klubbens hettegenser. Det var Eigersund Kommune som sørget for at disse gode ambassadørene for både kommunen og Eiger nå alltid har finklær disponibelt. Eigers daglige leder Kenneth Pedersen fikk på vegne av kommunen æren av å overlevere hettegenserne.
HC november 2