Stortap mot Viking

Mens Vikings a-lag gikk på en skikkelig skrell hjemme mot Vålerenga, for øvrig med en stor Eigerdelegasjon ringside, var det Vikings HC-lag som gav Eiger størst problemer i kretsmesterskapet i Randaberg Arena søndag. Siddisene gav seg ikke før ni baller lå i nettet bak en travelt opptatt Eigerkeeper.
I km for HC lag melder man seg på det nivået man tror laget er på. Trolig hadde Viking bommet litt på dette i år, for Eigers øvrige kamper på nivå to var mer jevnspilte. Mot Djerv 1919 ble det 1-3 etter 1-1 ved pause, mens i kampen mot Sola Malaga ble det 2-2.
Eigertrener Espen Egebakken oppsummerer imidlertid dagen med at alt i alt var alle kjempegodt fornøyde,. Fin medalje ble det på spillerne og mye godt var det å få i kiosken.

Kampfakta:
Eiger-Djerv 1919 1-3 (Bo Weum)
Eiger-Sola Malaga 2-2 (Bo Weum 2)
Eiger-Viking 0-9

.