På vei til landsturneringen!

Eigers HC lag reiste fra Hålå presis klokken 0900 i morges. Destinasjonen var selvsagt Jessheim via Sola, der årets landsturnering går av stabelen. Første offisielle punkt på programmet er den offisielle åpningen som finner sted klokken 1900 i kveld. Et av høydepunktene utenom selve kampene er også banketten. Den går av stabelen lørdag kveld kl.1900 på Thon Oslo Airport.
Grunnet et mindre lag i pulja enn opprinnelig oppsatt, starter Eigers HC-lag kampene lørdag kl.1100. Da står Ranheim på motsatt banehalvdel. Kl.1300 heter motstanderlaget Alta, mens siste innledende kamp går søndag morgen kl.0900 mot Gjøvik/Lyn. Det skal også spilles en plasseringskamp søndag før guttene atter setter kursen hjemover.
Vi ønsker Eiger-guttene lykke til!

Resultatene vil forhåpentligvis dukke opp her etter hvert som turneringen skrider frem. Regelmessige stemningsrapporter på HC-lagets egen facebookside kan også påregnes. Den finner du her.