HC-laget på vei!

Landsturneringen går av stabelen denne helgen og HC-laget er allerede på vei nordover med destinasjon Stavanger der årets turnering foregår. I kveld er det åpningsarrangement ved Dnb Arena før turen går til Kongeparken og ytterligere moro utover kvelden.
Kampene starter lørdag og Eiger FK spiller som følger:
Lørdag kl 13.00 Eiger-Vivil idrettslag
Lørdag kl 14.30 Eiger-Snøgg super fotball
Søndag kl 09.00 Eiger-Nessegutten
Søndag kl 10.00 Eiger-Fyllingsdalen tigers
Vi ønsker HC-laget lykke til!