Travelt for HC laget

Det kan bli et travelt år for HC laget om man velger å delta på alle arrangementer det legges opp til i 2015. På et møte i regi av fotballkretsen på Viking stadion ble det denne uken kartlagt og planlagt årets aktiviteter. Tidligere har allerede HC laget satt i gang tiltak for å klare å finansiere deltakelse på Landsturneringen som de siste årene har gått uten Eiger tilstede.

Planlagte turneringer i år:

Superlekene arrangeres helgen 29-31.mai, der lørdag 30 mai er reservert fotball.
Det skal da spilles på Sandved-banen

7.juni turnering i Haugesund hos Djerv 1919

Landsturneringen er 4-6.september på Lillehammer.

18. oktober er det KM i Randaberg Arena , arrangør er Vardeneset BK

Romjulsturnering med Hana IL som arrangør.