Tre Eigerjenter på samling

Emilie Klippen, Theoline B. Simons og Ragna Løyning var Eigers representanter når Rogaland Fotballkrets avholdt samling i utfordrergruppen for spillere født i 2001 i dag. Samlingen gikk på Kåsen og ble ledet av Espen Terland og Kirsti Elin Løyning. Uttaket betyr at Emilie Klippen kom seg videre blant de som deltok på fotballskolen del 2 - for spillere født i andre halvår i 2001.

Neste samling blir for øvrig i Hålå i midten av desember. Da er nåløyet trangere i og med at både spillere født i 2001 og 2000 vil bli innkalt.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn