Flott avslutning av G14

G14 hadde besøk av Klepp for å spille siste seriekamp onsdag og med poeng ville 4.-plassen være sikret. Klepp hadde med seier hatt mulighet til å kapre den med poeng i sin siste kamp neste uke.
Guttene gikk ut å startet kampen uten å lykkes i så alt for mye.Pasningspillet satt ikke og klareringene gikk som regel til motstanderne.
Etter vel 10 minutt hadde likevel guttene en meget bra mulighet til å ta ledelsen da Kristoffer Strimp satte ballen knallhardt i stanga.
Vi noterte sjanser til begge lag, og i det 18. minutt kom endelig kveldens første mål, da Kristian Garpestad vant en "umulig" ball og fikk satt ballen i mål. Flere mål ble det ikke før pause.

Noen alvorsord ble sagt i pausen, og guttene svarte med å gjøre nettopp som de ble bedt om. Plutselig satt både pasningene og klareringene, og i det 44. minutt doblet Kristian Garpestad ledelsen.
I det 51. minutt fyrte Sander Wetteland Wilhelmsen av fra rundt 25 meter og ballen dabbet rett før keeper og gikk i mål. Så i det 59. minutt økte Kristian Garpestad igjen ledelsen, men han var ikke ferdig med det. Etter 63 minutt forsøkte han å trille ballen sikkert i mål, men den ble for svak, men pga press fra Tuang Samte førte det likevel til økt ledelse da en Klepp-spiller satte ballen i eget nett. 2 minutter senere kom imidlertid det 4. for kvelden for Garpestad, da han fastsatte sluttresultatet til 6-0.

I tillegg til målene noterte vi også brukbare sjangser til Thomas Grimsrud, Emil Bowitz Leidland og Sander Wetteland Wilhelmsen.
Med dette kan guttene være meget godt fornøyd med høstsesongen, da de faktisk har tatt 18 av 24 mulige poeng.

Første helgen i november skal guttene i likhet med både J13, J14 og G13 til Kristiansand for å delta på Trollcupen, og vi ønsker alle lag lykke til der!!!!

Mål:
18, 44, 59 og 65 minutt: Kristian Garpestad
51 minutt: Sander Wetteland Wilhelmsen
63 minutt: Selvmål

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn