G14-seiret igjen!

G14 tok i mandag nok en 3-poenger da de møtte Bjerkreim borte.
Men det var hjemmelaget som kom best i gang, da de allerede etter 3 minutter satte ballen utagbart i nettet bak Frode U. Vinningland.
Eigerguttene virket ukonsentrerte og tafatte fra start, men etter 9 minutter scorte Kristian Garpestad etter en perfekt pasning fra Kristoffer Strimp.
Og det skulle ikke gå mer enn fire minutter før han sendte Thomas Grimsrud gjennom, som vakkert satte ballen i nettet, og dermed var kampen snudd.
Eiger hadde flere muligheter til å øke ledelsen, men Bjerkreim's forsvar ryddet stort sett opp. Men sekunder før pause måtte de igjen gi tapt da Kristian Garpestad på vakkert vis foretok en 4-5 vendinger og satte ballen i nettet.

2. omgang var spillemessig mye kjedeligere, selv om vi noterte brukbare muligheter fra både Kristian Garpestad, Kristoffer Strimp, Sander W. Wilhelmsen og Håkon Skjæveland.
Bjerkreim hadde sine muligheter til redusering, men 2. omgangs keeper Magne Andre Skadberg og forsvaret ryddet opp hver gang.
Stå på videre gutter!!!
Scoringer:
Bjerkreim (3 min)
Kristian Garpestad (9 min og 34 min)
Thomas Grimsrud (13 min)