Meget bra av J99!

Eigers J99 leverte en svært god kamp mot Forus & Gausel tirsdag.
Det ble 2-1 tap, men Eiger hadde flere store muligheter kampen gjennom. Dette skal jentene være stolte av, da motstanderen stort sett var året eldre og skal spille finale i NM og kan vinne serien i eliteklassen j15/16
Hele Eigerlaget stod på 100% og kjempet utrettelig kampen gjennom i varmen. (Nærmere 30 grader sies det) Målet kom etter en god corner fra Martine Klippen. Inne foran mål var Thea J. Refsland på rett plass og satte ballen kontant i mål.
Etter kampen måtte F&G treneren medgi at Eiger hadde de største og fleste sjansene, og at bare en god keeper reddet seieren!
For Eigers del var dette en god test før "serie-finalen" mot Hinna i slutten av oktober:)