J99 i Barcelona

Jenter 99 reiste i helgen til Barcelona på en tur jentene selv har strevd i årevis med å realisere. Faktisk har spillere og trenere jobbet ca 3-4 år for dette. De har hatt ulike dugnadsjobber og solgt dopapir og stod også som arrangør av en turnering i Hålå for inviterte lag. 

I går var laget på shopping og sightseeing i Barcelona og dagen ble avsluttet med la liga-kampen mellom Espanyol mot Real Sociedad .


I dag har laget hatt to treninger der den siste økten gikk på stranden med påfølgende turnering.


I morgen blir det kamp mot Forus & Gausel - et relativt brukbart lag som skal spille NM finale mot Lyn i J16 klassen, så der regner jentene med å få kjørt seg.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn