J99 i Barcelona

Jenter 99 reiste i helgen til Barcelona på en tur jentene selv har strevd i årevis med å realisere. Faktisk har spillere og trenere jobbet ca 3-4 år for dette. De har hatt ulike dugnadsjobber og solgt dopapir og stod også som arrangør av en turnering i Hålå for inviterte lag.

I går var laget på shopping og sightseeing i Barcelona og dagen ble avsluttet med la liga-kampen mellom Espanyol mot Real Sociedad .

I dag har laget hatt to treninger der den siste økten gikk på stranden med påfølgende turnering.

I morgen blir det kamp mot Forus & Gausel - et relativt brukbart lag som skal spille NM finale mot Lyn i J16 klassen, så der regner jentene med å få kjørt seg.