Revansje for G14

Eiger's G14 vant fullt fortjent over Tonstad mandags kveld, et Eigerlag som for anledningen hadde med brødrene Garpestad på laget. De to brødrene stod for hele 7 av 8 mål, der Kristian puttet hele 6 ganger.
En herlig innsats var det av samtlige, og det var nok aldri tvil om at poengene skulle bli igjen i Hålå. Kampen ble også en herlig revansje etter det irriterende tapet i vår, da guttene ledet 3-1 til pause, men tapte 5-3.
De fleste målene kom etter fint spill og alle guttene skal ha skryt for en iherdig innsats gjennom 70 min.
Med samme innsats mot Bjerkreim borte og Klepp hjemme, kan de faktisk ende på 3. plass til slutt, avhengig av hvordan Tonstad og Klepp gjør det i sine siste kamper.

Stå på videre gutter!!!!

Eiger G14 - Tonstad 8-3 (4-2).
Kristian Garpestad 6, 7, 23, 37, 39 og 46.
Daniel Pedersen Skåra 20.
Øyvind Garpestad 52.
Tonstad 19, 32 og 61.
Gult kort til Andreas Efteland etter 44.
Dommer : Olav Omdal, god.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn