Løyning og Klippen på samling

24 av de mest fremtredende 1999 modellene på jentesiden i Rogaland var i dag samlet i Randaberg Arena. Blant dem var også de to Eigerjentene Karen Løyning og Martine Klippen. Samlingen var den første av totalt 3 der det skal tas ut et nytt Team Rogaland. Klippen har tidligere i år sagt fra seg plassen på Team Rogaland, bl.a av helsemessige årsaker. Når dette nå er i orden har hun atter meldt seg klar for innsats. Karen Løyning har møtt regelmessig på kretsens såkalte utviklingsgruppe. Under dagens økt var det en småsyk Løyning som deltok, men hun gav det hun hadde.

Økten i Randaberg Arena ble ledet av Monica Eide Arnesen og Frode Lippestad og det ble kjørt noen kjekke øvelser før det ble spilt internkamp på 3X20 minutter. Totalt varte samlingen i 5 timer.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn