Seier igjen til J15

Tirsdag hadde Ålgård tatt turen til Hålå for spill om poeng i j15/16 1. divisjon. I utgangspunktet en kamp hjemmelaget burde vinne da gjestene bare stod med to fattige poeng så langt i årets serie.

Om det var dette som var grunnen til at det ble som det ble i første omgang er usikkert, men den var som en 40 min laaaaang gjesp!! Nevnes bør vel egentlig bare 1-0 midtveis i omgangen ved Martine Klippen, etter fint fremspill fra Karen Løyning.

I pausen ble det sagt noen sanningens ord mtp på hva som måtte gjøres bedre, og det var ganske så mye!
Og etter kun to minutters spill av andre omgang stod det 3-0 til Eigerjentene. 2-0 kom ved Thea Margrethe Jenssen Refsland, assistert fra Ingeborg Leidland Løyning, mens Martine Klippen sørget for dagen tredje i angrepet like etter, igjen på pasning fra Karen.
Etter denne pang-åpningen på omgangen roet det seg litt ned sjansemessig, men hjemmelaget hadde full kontroll på begivenhetene på banen. Og den ene gangen det ble virkelig farlig foran Eigermålet - da tar Marion Blitzner Leidland fram en klasseredning og holder dermed den berømte "nullen" - godt hjulpet av et solid forsvar foran seg! Og nå fikk vi etterhvert sett litt av det som var mangelvare i den første omgangen - samspill og angrep hvor man kommer rundt på kantene og får lagt ballen inn foran mål.
4-0 midtveis i omgangen kom etter fint spill mellom Karen og Ingeborg, mens det er Martine som løper fra alt av motstandere og skårer sitt 3. for kvelden. Og bare minuttet etter fikser hun 5-0 med sitt fjerde, med Thea som tilrettelegger.
To minutter på overtid fastsetter nevnte Thea sluttresultatet til 6-0 med sitt andre mål i kampen.

Heldigvis ble 2. omgang betydelig bedre enn den 1., og når Viking kommer på besøk om to uker - så må vi ha alle jentene påskrudde fra start av - for da har vi et 2-2 resultat å revansjere fra forrige møte med dem!!
Så stå på jenter.............

Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn