Sander avgårde igjen!

Sander Haugstad (i midten på bildet over) og Bryne-Jæder Gutter 99 reiser den kommende helgen for å delta på Møller bil Elite Cup i Haugesund. FK Haugesund er arrangør og har invitert 8 gode lag. Totalt stiller Bryne/Jæder med 18 spillere, hvorav 3 er fra Ålgård, 3 fra Varhaug, 1 fra Eiger og 11 fra Bryne.

Trener og lagleder blir Gabriel Høyland og Øyvind Time.
Bryne-Jæder sine innledende kamper:
Fredag 29.8. kl 1945 - Jæder - Sandnes Ulf
Lørdag 30.8. kl 1215 - Jæder - FKH Team G 99
Lørdag 30.8. kl 1945 - Jæder - Karanba (Brasil)

I den andre puljen spiller: Strømsgodset, Viking, FKH Team G 98 og Espanyol (Spania)

Det er satt opp en sluttspillkamp på søndag, alt etter resultater i de innledende kamper. Puljevinner møter puljevinner om 1.plassen, osv.